RSF-medlemmar ges nu möjlighet att få 200 kr i rabatt på ett års medlemskap i Fotografiska Familjen.

I medlemskapet ingår förutom fri entré vid dina kommande besök också rabatter överallt i huset samt exklusiv möjlighet till förhandsbokning och kostnadsfri eller rabatterad biljett till deras Fotografiska Live-event. Fri entré gäller även hos Fotografiska i New York och Fotografiska i Tallinn.

Som medlem kan du besöka Fotografiska hur ofta du vill och ta del av de cirka 15–20 utställningar de har per år – du får inbjudningar till förhandsvisningar, workshops, live-upplevelser, restaurangkoncept och första tjing på alla andra upptåg de gör för att inspirera till en mer medveten värld.

Så här gör du:

Logga in för att se länken där du kan köpa ditt medlemskap till rabatterat pris.

Information om de olika medlemskapen och FAQ/Frågor finns på deras medlemskapssida.

Kommande event

Fotografiska tipsar redan nu om dessa populära events för den närmaste tiden:

Guidade visningar: Terry O’Neill | Stars (varje mån-tors t.o.m. 11 augusti)
Ordinarie pris 85 kr (utöver entrébiljett) men kostnadsfritt för Fotografiska-medlemmar. Deras guide Juliana är själv fotograf och duktig på att anpassa sig efter gruppen.

FUJIFILM Masterclass: Aida Chehrehgosha – Närbild av ett konstnärskap – 4 sep, kl 14-17.
En öppenhjärtlig masterclass med Aida Chehrehgosha – en av Sveriges främsta fotokonstnärer. Få en nära inblick i Aidas konstnärskap där det kreativa flödet och sårbarheten står i fokus. Ordinare pris 499 kr men kostnadsfritt för Fotografiska-medlemmar (oavsett medlemskapstyp).