Denna period ställer följande fotografer ut:

Per-Olof Bladh

Jag bor ute på sydsidan av Bjärehalvön och ägnar mig främst åt att fotografera landskap och natur i stort och i smått. Bjärehalvön erbjuder ständigt nya vyer i skiftande belysning. I FK Kamera  har jag fått inspiration till nya sätt att se på och jobba med mina bilder.

Vill du se mer av mina bilder kan du se min hemsida  www.pobladh.com. Denna sida är under utveckling och jag lägger ut mer där undan för undan.

Per Birger Olsson

Bilderna jag tar är mer åt det konstnärliga, än det dokumentära.
Jag fotograferar gärna på kvällar och nätter. Stjärnorna rör sig över himmeln, dimmorna tittar fram och månen lyser. Om man kan ana troll och annat otyg i skuggorna och i träden, då trivs jag. En lång exponering med kameran kan bli upp till flera timmar, så sovsäck kan vara skönt att ha med.

Jag är boende i Viken, men mitt andra hem är Kullaberg. Där tillbringar jag mycket tid och flera bilder är där ifrån. Du kan se fler bilder på min facebook sida.

Louise Jensen

För 4 år sedan gick jag en kurs i grundläggande fotografering och kamerateknik för jag ville lära mig funktionerna på vår systemkamera. 

Sedan dess är jag fast! Jag älskar att hitta spännande vinklar och oväntade kompositioner och kan fullkomligt försvinna in i fotovärlden när allt är ”rätt”. Motiv hittar jag överallt. Ibland gillar jag stillheten och lugnet men ibland vill jag ha dynamiken och rörelsen. Jag arbetar gärna med bildbehandling i Photoshop bara för att det är så roligt. 

Marianne Löwerot

f 1958. Fotograferat sedan jag var barn och fick min farfars kamera av min far. Det var en helt manuell kamera utan ljusmätare. Redan direkt som 8 åring fick jag lära mig om blandarens och tidens betydelse vid foto.  Min far lärde mig också att det skulle hända något i bilden. Sedan jag var kring 20 år bär jag alltid med mig en kamera vart jag går. Har gått en 1-årig utbildning i fotografi på konstvetenskapliga institutionen i Lund och har varit medlem i FK Kamera under många år.

De bilder jag ställer ut på ART INN är framför allt från de senaste årens fotografering. Jag vill att det ska hända något i bilden eller fånga en stämning med bilden. Några fotografier visas för första gången andra har jag tidigare ställt ut.

Roland Kjellberg

Har fotograferat sedan 15-årsåldern. Till en början analogt med eget mörkrumsarbete, men dom senaste åren digitalt. Har även jobbat med udda tekniker som Polymertryck och diatransferering.

Deltagit i diverse fototävlingar och placerat mig i både Kretsfoto och Skånefoto vid flera tillfällen. Dessutom varit representerad i en internationell vandringsutställning som ordnades av Riksförbundet Svensk Fotografi.

1:a pris på RIFO i gruppen Kollektion påsikt 2020.

Har producerat  olika s.k. bildspelsprogram som visats på bibliotek, föreningar och liknande.

Representerad i flera lokala utställningar  anordnade av Fotoklubben Kamera i Ängelholm.