1. Vi har från kommunen fått frågan om vi har intresse att låna en tom butikslokal i centrum för utställning(ar) under sommaren liknande förra årets upplägg med Art Inn. Inget är definitivt bestämt än från kommunens sida men vi har tackat ja.
  2. Utställningen på Galleri Moment är nu avslutad. Vi lockade totalt över 100 besökare, och konstföreningen (som driver gallerit) köpte in ett verk av Roland Kjellberg. Ängelholms kommun köpte in 2 verk vardera av Roland Kjellberg och Marianne Löwerot, grattis till er! För er som ev. inte fick tillfälle att se utställningen så finns bilder på vårt Instagram-konto: https://www.instagram.com/p/CNSsWH_j1W7/

Kvällen ägnades åt bildkväll, mycket av det som visades var på månadens tema abstrakt. Vi såg på bilder av följande fotografer:

  • undertecknad
  • Roland Kjellberg
  • Lisa Brange
  • Lisbeth Johansson
  • Marianne Löwerot
  • Per-Olof Bladh
  • Marcus Liedholm
  • Slutligen visade Peter Stenhotten ett bildspel