Nu har du möjlighet att vara med i Sveriges deltagande i en Internationell fotosalong i en ungdomstävling som heter 41st Youth Biennial 2023. Salongens kvalitetskriterier utgår från sk patronage från världsfotoorganisationen FIAP ( Fédération Internationale de l’Art Photographique)

Genom att lämna in digitala bilder, som laddas upp i  Sverige ges du möjlighet att dina bilder visas upp för de över 100-tals länder som är medlemmar i FIAP.

Fotosalongen är en ungdomstävling och avser dig som inte är fyllda 21 år före 1 juli 2023.

Deltagandet är kostnadsfritt.

För att deltaga gäller:

  • Du måste vara medlem i Riksförbundet Svensk Fotografi – RSF antingen som medlem i en ansluten fotoklubb eller som direktmedlem. Bli medlem.
  • Du får ej ha fyllt 21 år före 1 juli 2023.
  • Dina bilder är i jpeg-format , upplösning 300 pxl och med minimistorlek 2400 pixlar på längsta sidan. Dina bilder behöver ej vara på något särskilt tema. Viktigt är att dina bilder och bildens alla bildelement är fotograferade av dig. Bilden skall ha en bildtitel på engelska och vara kortfattad.
  • Sista inlämningsdag är 5 april 2023

Som medlem går du in på RSFs medlemssystem och loggar in. Därefter klickar du på FIAP 41st Youth Biennial 2023 för att ladda upp dina bilder. Du får deltaga med maximalt fyra bilder.

För ytterligare information om Ungdomsbiennialen vänligen kontakta RSFs utlandsansvarige Monica Wennblom monica.wennblom [at] svenskfotografi.org

För övriga frågor, exempelvis om medlemskap och bilduppladdning, skriv till info [at] svenskfotografi.org.