Riksförbundet Svensk Fotografi erbjuder sina medlemmar (fotoklubbar eller enskilda medlemmar som betalt årsavgift till RSF) olika former av erbjudanden från våra samarbetspartners.

Moderskeppet

Medlemmar i RSF får rabatterat pris på abonnemang. Extra förmånligt för barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer här.

Gefvert Försäkringsmäklare

Gefvert försäkringsmäklare

RSF har tecknat ett samarbetsavtal med Gefvert Försäkringsmäklare. Gefvert har servat Sveriges fotografer med specialanpassade försäkringar sedan 1974 och har avtal med flera etablerade fotoorganisationer. På detta sätt vill vi erbjuda er medlemmar ytterligare en förmån.

Komplett information om erbjudandet.

Zoom Fotoresor

Zoom fotoresor

Zoom fotoresor ger våra medlemmar generell rabatt på de ordinarie resorna i Zooms program men också oss en möjlighet att få hjälp att skräddarsy resor för en enskild klubb eller distrikt.

Läs mer om hela erbjudandet här
För mer information om aktuella resor gå till Zoom Fotoresor

Mästerfoto

Mästerfoto

Fotografen Patrik Lindqvist, som driver Mästerfoto, vill inspirera fler fotografer att utveckla sina kunskaper inom fotografins värld och komma vidare med sin egen fotografering.

Det finns två delar i Mästerfoto. Praktiska kurser/resor med www.masterfoto.se och distanskurser med www.fotokurs-online.se.

Mästerfoto erbjuder rabatter till medlemmar hos RSF på dessa arrangemang.

Komplett information om erbjudandet

Patroner.se

Patroner.se

Patroner.se ger våra medlemmar 10 % på sitt bläck och tonersortiment. Och snabb leverans är det också. Du kan beställa bläckpatroner/toner ända fram till kl 19 på vardagar och normalt ha leveransen dagen efter.

Använd denna länk för att beställa med rabatt

Familjetapeter

Familjetapeter

Familjetapeter
Medlemmar i RSF-klubbar får 15% rabatt på ordinarie pris för fototapeter, canvastavlor, ramade tavlor och affischer samt alla produkter kopplade till egen bild. Standardtapeter samt ev. tillkommande produktkategorier omfattas inte av rabatten. (Kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.)

Länkar till de olika produkterna: I kassan anger du rabattkod RSF2016 eller rsf2016
Fototapet välj valfritt motiv
Fototapet tryck din egen bild
Canvastavla tryck din egen bild.

Kamera & Bild

Kamera & Bild

Kamera & Bild ger samtliga RSF-medlemmar förmånliga rabatter på prenumerationer. Just nu erbjuds ett unikt prova-på-erbjudande där man får 7 nr av magasinet till en kostnad av endast 311 kr.

Läs mer om erbjudandet här.

Wild Nature fotoresor

Wild Nature fotoresor

Vi har även ett samarbete med Wild Nature fotoresor som erbjuder rabatter till RSF-medlemmar på fotoresor och workshops.

Läs mer om hela erbjudandet här
För mer information om aktuella resor och workshops gå till Wild Nature fotoresor.

Molanders

Molanders

Molanders erbjuder våra medlemmar 20 % respektive 10 % rabatt på

  • Spyder kalibreringsverktyg
  • Innova Fine Art Media
  • EdgePaper inkjetmedia
  • Skärmaskiner från Rotatrim & Kaiser
  • Kilramar

Molander & Son AB (Molanders) är aktiva i fotobranschen sedan 1921. För mer info och aktuella priser, se http://www.molanders.se.