Riksförbundet Svensk Fotografi erbjuder sina medlemmar (fotoklubbar eller enskilda medlemmar som betalt årsavgift till RSF) olika former av erbjudanden från våra samarbetspartners. Information om hur men utnyttjar dem finns om man loggar in i medlemssystemet. Tänk på att fysiska butiker och muséer oftast kräver att du kan visa antingen fysiskt medlemskort eller det digitala medlemsbeviset som du hittar som inloggad i medlemssystemet.

Sveriges Fotodagar

Sveriges fotodagar 2022

Som medlem i någon av våra fotoklubbar eller direktmedlem får du köpa biljett till inspirerande föreläsningar för endast 145 kronor. Ordinarie pris är 395 kronor. Läs mer här.

Moderskeppet

Medlemmar i RSF får rabatterat pris på abonnemanget Moderskeppet FOTO. Extra förmånligt för barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer här.

Kamera & Bild

Kamera & Bild

Kamera & Bild ger samtliga RSF-medlemmar förmånliga rabatter på prenumerationer. Just nu erbjuds ett unikt prova-på-erbjudande där man får 7 nr av magasinet till en kostnad av endast 311 kr.

Läs mer om erbjudandet här.

Crimson

”Crimson är Skandinaviens ledande professionella fotolabb och digitala tryckeri. Välja fritt mellan olika fotopapper, Fine Art-utskrifter, fotoböcker, bildmonteringar och inramningar. Alla produkter produceras i Sverige som innebär snabba leveranser, hög kvalité och personlig rådgivning.”

Läs mer på crimson.se

Crimson står för priser till RSF Klubbtävling

Mattsons Foto & Video

Erbjuder RSF medlemmar sensorrengöring.

Mattsonsfoto.se eller Mattsonsfoto.com

Patroner.se

Patroner.se

Patroner.se ger våra medlemmar 10 % på sitt bläck och tonersortiment. Och snabb leverans är det också. Du kan beställa bläckpatroner/toner ända fram till kl 19 på vardagar och normalt ha leveransen dagen efter.

Använd denna länk för att beställa med rabatt.

Goecker.se

Sensorrengöring

Goecker AB erbjuder medlemmar i RSF 50% rabatt på Sensor Clean (normalt 995:- inkl. moms). Erbjudandet gäller till och med 2023-06-30
Kameran kan antingen lämnas till dem på Ljusterögatan 12 i Stockholm eller skickas till dem. Uppge alltid deras märkning.
Om du besöker dem i affären visa ditt RSF medlemskort också. Läs mera som inloggad på RSF medlemssidor.

Försändelser skickas till:

Goecker AB
Att: Sensor Clean
Ljusterögatan 12
11642 Stockholm

Goecker AB nås även på tel. : 08-40838259 och mejl: info@goecker.se. Länk till Goecker: https://goecker.se

Om du besöker dem i affären visa ditt RSF medlemskort också.

Länk till Goecker: https://www.goecker.se

Konstexpo.se

Utskrifter från egen printstudio och fotopapper från Awagami, Hahnemühle, Canson och MediaJet

Konstexpo erbjuder alla medlemmar, i fotoklubbar anslutna till RSF samt direktmedlemmar, 15% rabatt på utskrifter och material från deras webshop.  Gäller fotopapper från varumärkena Awagami, Hahnemühle, Canson och MediaJet.

www.konstexposhop.se
www.konstexpo.se


Photax

Photax

Medlemmar i RSF erhåller 10% på filter från Kase och på Vanguards produkter.

Logga in för att se rabattkoden.

Kase är marknadsledande på magnetiska kamerafilter och kända för bland annat sitt Wolverine-glas. Stort sortiment av fyrkantsfilter, runda filter och olika typer av filtersystem.
Vanguard är ett etablerat varumärke, som grundades redan 1986 i USA och har funnits över 30 år i fotobranschen. De tillverkar och designar bland annat kamerastativ, fotoväskor, kikare och fototillbehör i egna fabriker med över 1000 anställda.

Hemsida: https://www.photax.se/

Mästerfoto

Mästerfoto

Fotografen Patrik Lindqvist, som driver Mästerfoto, vill inspirera fler fotografer att utveckla sina kunskaper inom fotografins värld och komma vidare med sin egen fotografering.

Det finns två delar i Mästerfoto. Praktiska kurser/resor med www.masterfoto.se och distanskurser med www.fotokurs-online.se.

Mästerfoto erbjuder rabatter till medlemmar hos RSF på dessa arrangemang.

Komplett information om erbjudandet.

Wild Nature fotoresor

Wild Nature fotoresor

Vi har även ett samarbete med Wild Nature fotoresor som erbjuder rabatter till RSF-medlemmar på fotoresor och workshops.

Läs mer om hela erbjudandet här
För mer information om aktuella resor och workshops gå till Wild Nature fotoresor.

 

Ahlberg data

Dataräddning av kraschade lagringsmedia

RSF har samarbetsavtal med Ahlberg data AB som räddar data i kraschade lagringsmedia.

Ahlberg data AB är ett av Sveriges ledande dataräddningsföretag. De har räddat material åt fotografer och filmare i snart 20 år. Trasiga enheter går att skicka in eller lämna direkt på plats till deras alltid bemannade reception. De hanterar minneskort, hårddiskar, SSD, servrar, NAS, datorer, USB-minnen, optisk media, surfplattor samt mobiltelefoner. Analysen är kostnadsfri. Brådskande jobb kan de göra express.

Hemsida: https://www.ahlbergdata.se

De erbjuder medlemmar i RSF 20% rabatt på all dataräddning. Rabattkod ska anges. Läs mera som inloggad på RSF medlemssidor.


Falsterbo Photo Art Museum

Falsterbo Photo Art Museum

Medlem i till RSF ansluten fotoklubb eller direktmedlem i RSF samt en medföljare till denne, får rabatt på inträdet, samt rabatt på allt i butiken. Läs mer här.

City studios

Medlemmar i RSF erhåller rabatt på hyra av en fullutrustad fotostudio i centrala Stockholm. Utrustning som blixtar, bakgrunder, filmljus och tillbehör ingår. Ta med din egen kamera. Läs mer här.

Gefvert Försäkringsmäklare

Gefvert försäkringsmäklare

RSF har tecknat ett samarbetsavtal med Gefvert Försäkringsmäklare. Gefvert har servat Sveriges fotografer med specialanpassade försäkringar sedan 1974 och har avtal med flera etablerade fotoorganisationer. På detta sätt vill vi erbjuda er medlemmar ytterligare en förmån.

Komplett information om erbjudandet.

Fotografiska

RSF-medlemmar ges nu möjlighet att få 200 kr i rabatt på ett års medlemskap i Fotografiska Familjen.

I medlemskapet ingår förutom fri entré vid dina kommande besök också rabatter överallt i huset samt exklusiv möjlighet till förhandsbokning och kostnadsfri eller rabatterad biljett till deras Fotografiska Live-event. Fri entré gäller även hos Fotografiska i New York och Fotografiska i Tallinn. Läs mer här.