Välkommen med dina bildbidrag till RSF Årsbok 2020/2021 senast tisdagen den 30 juni.

Den första årsboken kom 1976. Syftet med böckerna är att spegla RSF-medlemmarnas fotografiska verksamhet under respektive år. Årsboken blir därmed ett tidsdokument för framtiden. Ett mål är att boken ska innehålla en stor bredd av bild-genrer, så tänk gärna på att skicka in bilder i olika teman och stilar, till exempel: Natur/Landskap, Porträtt, Sport, Abstrakt och kreativt, Arkitektur, Dokumentärt, Vardagsliv, Naket, Humor, Familj etc…

Så här gör du för att skicka in bilder:

  • Varje fotograf får skicka in max 5 bilder. Både färg och svartvita bilder är välkomna. Bilderna ska vara någorlunda nytagna (det heter ju Årsbok…!) Bildurvalet görs med fördel med stor variation, men med hänsyn till årsbokens kvadratiska format kan panoramabilder inte publiceras.
  • Bilderna måste ha titlar. De kommer att publiceras vid respektive bild. Bildtitlar som ”Bild nr 1”  etc. kommer inte att godkännas för publicering då de blir för intetsägande.
  • Bilderna skickas in enskilt av fotograferna, dvs ej klubbvis, via formuläret nedan.
  • Alla som vill deltaga måste ha ett användarkonto på hemsidan. Om du inte har ett sådant kan du skapa ett genom en länk, som du får av din tävlingsledare eller ordförande.
  • För att kunna användas som tryck-underlag, skall bildernas kortaste sida ska vara minst 2200 pixlar och sparade som jpg/jpeg. Max filstorlek 5MB. Längsta sidan ska vara max 4000 pixlar (av skälet att panoramabilder inte passar bokens format).

Frågor besvaras via e-post alternativt telefon enligt nedan:

arsbok(at)svenskfotografi.org

Mats Jungmyren, 070-515 89 82 (i mån av tid säkrast efter 19:00)

Peter Transjoe, 070-432 87 44 (i mån av tid säkrast efter 19:00)

Vi ser fram emot dina bildbidrag!

Skicka in ett bidrag

Denna inlämning är för närvarande stängd.

Bildinlämningen är öppen från 2020-04-18 till och med 2020-06-30