Vi har sedan hösten 2022 ett nytt medlemssystem där deltagande i alla våra tävlingar hanteras. Har du ännu inte skapat ett konto i detta system följ instruktionerna här. Observera att användarkonton är personliga – om ni byter tävlingsledare så ska alltså inte kontot överlåtas till den nya personen (utan ni ska istället anmäla till oss vem som är ny tävlingsledare).

När du loggat in, kontrollera att du har tävlingsledarrättigheter, genom att klicka på ditt namn i menyraden. Då ska det se ut ungefär så här. Är du klubbadministratör så kommer du se det istället (och även då har du tävlingsledarrättigheter).

Saknar du tävlingsledarrättigheter, be din klubbadministratör (om sådan finns) registera dig, annars kontakta oss på info (at) svenskfotografi.org.

Under avdelningen Tävlingar & bildbedömningar hittar du Riksfotoutställningen 2024. Under respektive sektion kan du se samtliga deltagare i din klubb och en funktion för att skriva ut etiketter till påsiktbilder.

För att hjälpa dina klubbkamrater att deltaga, kan det vara bra att känna till att under Medlemmar i huvudmenyn hittar du din klubbs medlemmar som för närvarande finns i systemet. I kolumnen användarkonto syns vilka som redan har ett konto. En medlem som saknar konto kan antingen registera ett konto själv, eller så kan du skicka en inbjudan via en knapp som du hittar genom att klicka på medlemmens namn. Det finns också möjlighet att importera medlemsdata från en Excel-fil. Mer om det finns i vår guide till medlemsregistret.

Påsiktbilder ska postas klubbvis senast 31 januari till arrangörens adress som anges i inbjudan.

Klubbens deltagaravgifter betalas till RSF:s Bankgiro 135-6856 senast den 7 februari. Glöm inte att ange klubbens namn vid inbetalningen. En summering av klubbens avgifter visas på Riksfotoutställningens huvudsida i medlemsystemet.

För att deltaga krävs också att klubben betalt medlemsavgiften för aktuellt år.

Om något är oklart, tveka inte att kontakta oss på info (at) svenskfotografi.org.