Sedan Riksfotoutställningen 2019 har vi ett nytt förenklat system för uppladdning av bilder. Det innebär att du som tävlingsledare, samt alla deltagare, behöver skapa nya användarkonton ifall ni inte deltagit sedan 2018, enligt instruktion nedan. Observera att användarkonton är personliga – om ni byter tävlingsledare så ska alltså inte kontot överlåtas till den nya personen (utan ni ska istället anmäla till oss vem som är ny tävlingsledare).

Instruktioner för tävlingsledare

  • Logga in och kontrollera att vi har rätt kontaktuppgifter till dig, annars uppdatera dem. Om du har glömt dina inloggningsuppgifter kan du skapa ett nytt lösenord här. Om du inte har ett konto alls, hör av dig till info (at) svenskfotografi.org.
  • din sida har du tillgång till en sammanställning av samtliga tävlingsdeltagare i din klubb och en funktion för att skriva ut etiketter till påsiktbilder. Där hittar du även en sammanställning över vilka klubbmedlemmar som redan har ett konto, samt den länk som de klubbmedlemmar som saknar konto behöver använda för att skapa ett.
  • Meddela dina klubbkamrater att de kan börja ladda upp sina bilder och delge dem instruktionerna här, samt länken för att skapa konto (se förra punkten). Observera att om du som tävlingsledare själv vill deltaga använder du den inloggning du skapat ovan.
  • Vi vill att du som tävlingsledare kontrollerar att alla bilder från din klubb uppfyller våra regler.
  • Klubbens påsiktbilder ska postas senast 31 januari till arrangörens adress som anges i inbjudan.
  • Klubbens deltagaravgifter betalas till RSF:s Bankgiro 135-6856 senast den 7 februari. Glöm inte att ange klubbens namn vid inbetalningen. Via din profilsida kan du få hjälp med att se hur stor avgift klubben ska betala.
  • För att deltaga krävs också att klubben betalt årsavgiften för aktuellt år.

Om något är oklart, tveka inte att kontakta oss på info (at) svenskfotografi.org.