Exponera! Nyhetsbrev från Riksförbundet Svensk Fotografi

Vi inleder 20-talet med ett nytt upplägg på vårt nyhetsbrev. Istället för en PDF så har vi gått över till att publicera allt material på hemsidan och låta detta mail vara sammanfattning. Dels för att spara tid och dels för att göra det lättare att läsa på mobil.

Riksfototräffen 22-24 maj
Inlämningen till Riksfotoutställningen har precis stängt, och vi konstaterar att antalet deltagare fortsatt att öka! Inbjudan och program för Riksfototräffen finns nu på hemsidan. Vi ses i Avesta!

Inbjudan till FIAP 35th Black & White Print Biennial
Ta chansen att representera Sverige i denna tävling, där vi valt temat Public transport.

Glöm inte att uppdatera klubbens kontaktuppgifter ifall ni byter styrelsemedlemmar. Nu finns det ett webbaserat formulär som gör det enklare än tidigare.

Ansök om RSF Utmärkelse
RSF Utmärkelse kan utdelas för framgångsrikt deltagande i av RSF arrangerade utställningar, salonger och tävlingar.
Några missade att söka förra året och andra kanske under 2019 har samlat fler poäng till nästa nivå. Vi ser fram emot många nya ansökningar. Senaste datum för ansökan är den 15 februari.

Svenska FIAP-utmärkelser
Sju medlemmar har fått sina FIAP Distinctionansökningar godkända per 31 dec 2019. Utmärkelserna kommer att delas ut under Riksfotoutställningen i Avesta 23 maj 2020.

Swedish International Exhibition 2020
RSF bjuder in fotografer från hela världen, till vår fjärde internationella utställning. Bilderna ska vara uppladdade senast den 15 februari. Läs mer. (på engelska)

RSF Årsbok 2019/2020 – viktig information
Vi har blivit uppmärksammade på ett missförstånd. Några klubbar har väntat på att få ett fritt exemplar av årsboken redan i år.
Men det är först fr.o.m. 2020 som ett exemplar av årsboken ingår i medlemsavgiften till RSF. RSF Årsbok 2019/2020 måste alltså beställas. Skicka ett mail till exp@svenskfotografi.org.

Riksfototräffen 2022!
Härmed inbjudes er klubb att arrangera Riksfototräffen 2022. Ett hedervärt uppdrag som även ger möjligheten att engagera klubbmedlemmarna i ett gemensamt projekt. Någon av er har kanske jubileum eller något annat som gör att ni ser anledning att arrangera Riksfototräffen under 2022.
Hör av er till vår förbundsordförande Nils-Erik Jerlemar via mejl nejerlemar@gmail.com.

CEWE
Medlemmar i RSF får bl a 20% rabatt på alla bildprodukter. Läs mer här.

Exponera! är vårt nyhetsbrev som skickas ca 10 ggr per år till de medlemmar som valt att prenumerera i sin medlemsprofil på hemsidan.
Material i form av text och bild kan löpande skickas till redaktionen via epost till redaktion@svenskfotografi.org.