Sonja Hesslow är yrkesverksam fotograf och har en 4,5 år lång fotografutbildning på Mediecollege i Danmark. I hennes ljusmålningskurs lär hon dig att skapa magiska bilder med hjälp av att belysa dina bilder med en ficklampa. Kursen är pedagogisk och lätt att ta till sig och kursens fokus är att främja skaparglädjen, att tänka utanför boxen och få massa ny inspiration. Sonja brinner för att det ska vara enkelt att skapa och att man tar det man har. Med väldigt enkla medel och utan att behöva köpa dyr utrustning så lär du dig att skapa effektfulla bilder genom att leka med ljuset. Kursen består av 6 moduler (totalt 29 lektioner) som bygger på olika teman som exempelvis porträtt, objekt och utomhus.

Det du behöver kunna för att gå kursen är att du kan ställa in din kamera manuellt och att din kamera kan ha en lång slutartid på åtminstone 20 sekunder. Du behöver ett stativ, en ficklampa och tillgång till ett mörkt utrymme/rum. Under kursens gång får du guidning av Sonja i den gemensamma Facebookgruppen och du får också tillhöra ett Community där du kan byta erfarenheter med de andra kursdeltagarna.

Läs mer och anmäl dig till kursen här: https://sonjahesslow.se/ljusmalningskurs

Nästa kursstart: 16 september 

Kursens längd: 10 veckor (men du har tillgång till kursen minst 1 år efter kursstart)

Pris: Ordinarie pris är 3500 kronor. RSF medlem betalar 3050 kr. D.v.s. 450 kr i rabatt.

Rabattkod används och återfinns som inloggad medlem på RSF medlemssidor.

Har du frågor eller funderingar så når du sonja@hesslow.se eller slå en signal på 0730747308.

Är du medlem i en fotoklubb och är intresserad av workshops eller föreläsningar så hör av er så sätter hon ihop ett program som passar er.