Årsbok 2022/2023 är här!
Årsboken kan ges som julklapp, tävlingspris eller som present till andra förtjänta inom och utom klubben. Se mer info och en lista på antagna fotografer här.

Flera nya samarbetspartners
Vi har fått flera nya intressanta samarbetspartners under hösten. Och att fler är på gång på nyåret. Ta för vana att titta in på hemsidan ibland och kolla vad som hänt. Det kan vara värt mycket. Här på hemsidan och i medlemssystemet, har vi samlat våra samarbetspartners och deras erbjudanden.

Resultat RSF Klubbtävling
Resultatet från årets tävling är nu klart. Resultatet finner du här. Grattis till vinnarna!

RSF Utmärkelse får tre Masternivåer
Dessa går att söka fr o m 2023. Se fullständigt regelverk här.

Dags att betala medlemsavgiften till RSF för 2023
2023 kommer bli ett spännande år, med många nya samarbetspartners och nya funktioner i RSF:s nya medlemssystem. Vi hoppas att ni vill fortsätta vara med på denna resa. Avgiften för klubbar för 2023 är 700 kr, samt för direktmedlemmar 300 kr, och innefattar ett ex av RSF:s Årsbok 2023/24, som utkommer i slutet av 2023.

En faktura för medlemsavgiften hittar varje klubb i vårt medlemssystem, om man loggar in som administratör eller kassör. Samtliga direktmedlemmar kan också se sin faktura på detta sätt.

Det går också bra att betala direkt till Bankgirokonto: 135-6856. I meddelande till mottagaren ange då “Medlemsavgift 2023”, liksom klubbens/direktmedlemmens namn.

Vid frågor, kontakta exp@svenskfotografi.org

Förbättringar i medlemssystemet för klubbadminstratörer
Vi har sakta men säkert gjort förbättringar baserat på den feedback som vi fått. Vill din klubb hantera ert medlemsregister i systemet, hör av er så aktiverar vi administratörsbehörighet.

Motioner till årsstämman
skall vara förbundsstyrelsen tillhanda senast den 20 februari 2023 för att kunna behandlas på årsstämman.

Resultat 7th Nordic Circuit
Resultatet från årets Nordic Circuit, med Nordiska Förbundet för Fotografi som arrangör, finner du här.


AKTUELLT FRÅN TIDIGARE NUMMER AV EXPONERA!

Inbjudan till Riksfotoutställningen 2023
I början av januari, öppnar inlämningen till Riksfotoutställningen. I år har vi bland annat infört tre stycken specialpriser, ändrat minimumformatet för påsiktsbilder, samt omformulerat reglerna för att bli tydligare. Så läs igenom dem innan du producerar dina bidrag. Inbjudan och regler hittar du här.

Inbjudan till Nordiskt Fotomästerskap Bildspel 2023
Nordiska Förbundet för Fotografi – NFFF inbjuder till ytterligare en ny aktivitet: Nordiskt Fotomästerskap Bildspel. Sista datum för inlämning är förlängt till den 5 februari 2023Inbjudan hittar du här.

RSF Förtjänstecken
Många fotoklubbar har ett fåtal eldsjälar att tacka för att verksamheten har kunnat bedrivas med kontinuitet från år till år. Ett bra sätt att uttrycka sitt tack för allt ideellt arbete är att förära dessa personer något av RSF:s Förtjänsttecken.
Observera att vi nu utökat med ett tecken i Platina, för 25 års förtjänstfullt arbete. Nytt är även att tecknet i Guld nu kan sökas utan att tecknet i Silver tidigare erhållits. Info finner du här.
SAMARBETSPARTNERS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är LogoModerskeppet.png

Medlemmar i RSF får rabatterat pris på abonnemang på Moderskeppet FOTO. Extra förmånligt för barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer här.

Se fler erbjudanden från samarbetspartners här.


Exponera! är vårt nyhetsbrev som skickas ca 10 ggr per år till de medlemmar som valt att prenumerera i sin medlemsprofil på hemsidan. Material i form av text och bild kan löpande skickas till redaktionen via epost till redaktion@svenskfotografi.org