Riksfototräffen arrangeras en gång per år, oftast i maj, i samverkan med en eller flera lokala fotoklubbar. Under Riksfototräffen har vi även årsmöte, samt aktiviteter såsom bildföredrag och tillfälle att umgås med fotokompisar från hela Sverige. Under dessa dagar är det också vernissage av Riksfotoutställningen, som är en salong där alla våra medlemmar kan delta. Inlämning av bilder sker i januari och bedöms av en kvalificerad jury. Du deltar med enstaka bilder, kollektioner och bildspel, digitalt och/eller påsikt.

Riksfototräffen 2024 arrangeras av Lerums Fotoklubb 17-19 maj.

Lerums fotoklubb informerar:

Nu har vi det stora nöjet att meddela att Lerums fotoklubb står som värd för Riksfotoutställningen 2024. Vi slår upp portarna i centrala Lerum och räknar med att tågen går som vanligt för vi vill ha många glada besökare helgen den 17-19 maj.

Spara datumet och förbered dina bästa bilder inför RIFO 2024!


Lerums Tidning uppmärksammar RIFO 2024


I samarbete med Studiefrämjandet och Västra Götalandsregionen har vi det stora nöjet att presentera lördagens föreläsare under RIFO i maj 2024. Vi kommer då få fint besök av Tom Svensson som ska hålla en föreläsning och vi ser fram emot att få höra om hans äventyr.

Biljetter kommer att finnas tillgängliga även för allmänheten.