RSF samarbetar med Sveriges Fotodagar – en unik mötesplats för alla som älskar bild

Som medlem i någon av våra fotoklubbar eller direktmedlem får du köpa biljett till inspirerande föreläsningar för endast 145 kronor. Ordinarie pris är 395 kronor.

Under Fotodagarna – som anordnas av Kamera&Bild, Zoom fotoresor och CyberPhoto – pågår samtidigt mässa med många närvarande leverantörer i branschen. Här möter du några av de mest välkända fotograferna, får se den senaste fototekniken och ta del av mässerbjudanden. Mässan har fri entré.

Representanter från RSF och lokala fotoklubbar kommer finnas på plats i en egen monter på alla fyra Fotodagar.

Du hittar rabattkoden i vårt medlemssystem, under Medlemsförmåner

Se mer och boka din biljett på Sveriges Fotodagars hemsida.

Det nya medlemssystemet får nya funktioner
RSF:s nya medlemssystem, kommer i dagarna att få ett meddelande-system där exempelvis en klubb kan skicka nyhetsbrev till sina medlemmar. Om ni som klubb skulle vilja prova detta, och/eller administrera ert medlemsregister i systemet, skicka ett mail till info [at] svenskfotografi.org så berättar vi mer, samt ger access till dessa funktioner.

Du som enskild medlem som önskar testa medlemssystemet och är mottagare av detta nyhetsbrev, kan smidigt skapa ett konto här.

Utflyktstips: Ålems Foto- och Kameramuseum
Norr om Kalmar ligger detta museum skapat av ideellt arbetande personer i Ålems Hembygdsförening. Läs mer här.


AKTUELLT FRÅN TIDIGARE NUMMER AV EXPONERA!

Inbjudan till RSF Klubbtävling 2022
För sjunde året i rad välkomnar vi våra medlemsklubbar att skicka in bilder till RSF Klubbtävling. Varje klubb får delta med 10 bilder, se regler via länken ovan. I år kommer vi att ha ett förenklat inlämningsförfarande jämfört med tidigare år, med stöd av vårt nya medlemssystem. Sista dag för uppladdning är 31 oktober.

Inbjudan till Nordiskt Fotomästerskap Bildspel 2023
Nordiska Förbundet för Fotografi – NFFF inbjuder till ytterligare en ny aktivitet: Nordiskt Fotomästerskap Bildspel. Sista datum för inlämning är den 31 januari 2023. Inbjudan hittar du här.

Har du många Accept och Awards i salonger med FIAP patronage?
Då kanske du också tänker söka FIAP-utmärkelse i år. Monica Wennblom, RSFs utlandsansvarige, ger dig stöd i att utforma din ansökan på bästa sätt. Läs mer här.

7th Nordic International Digital Circuit 2022
Nordiska Förbundet för Fotografi – NFFF arrangerar årligen en internationell fotoutställning med bedömning i de fyra Nordiska länderna, en s k circuit, med godkännande av FIAP, GPU, ISF och ICS förutom från de fyra Nordiska landsförbunden. Sista datum för inlämning är den 31 oktober. Info finner du här tillsammans med katalogen från 2021 i PDF-format.

Sista ansökningsdag för ansökan om NFFF Arbetsstipendium
är den 30 september. Info och ansökningsblankett finns här.

RSF Förtjänstecken
Många fotoklubbar har ett fåtal eldsjälar att tacka för att verksamheten har kunnat bedrivas med kontinuitet från år till år. Ett bra sätt att uttrycka sitt tack för allt ideellt arbete är att förära dessa personer något av RSF:s Förtjänsttecken.
Observera att vi nu utökat med ett tecken i Platina, för 25 års förtjänstfullt arbete. Nytt är även att tecknet i Guld nu kan sökas utan att tecknet i Silver tidigare erhållits. Info finner du här.
SAMARBETSPARTNERS

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är LogoModerskeppet.png

Medlemmar i RSF får rabatterat pris på abonnemang på Moderskeppet FOTO. Extra förmånligt för barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer här.

Erbjudande från Fotografiska
RSF kan nu erbjuda våra medlemmar 200 kr i rabatt på ett års medlemskap i Fotografiska Familjen. I detta medlemskap ingår fri entré vid besök samt rabatter överallt i huset samt exklusiv möjlighet till förhandsbokning och kostnadsfri eller rabatterade biljetter till events. Klicka här för mer information.

Se fler erbjudanden från samarbetspartners här.


Exponera! är vårt nyhetsbrev som skickas ca 10 ggr per år till de medlemmar som valt att prenumerera i sin medlemsprofil på hemsidan. Material i form av text och bild kan löpande skickas till redaktionen via epost till redaktion@svenskfotografi.org